Ο Δήμαρχος Λευκωσίας επισκέπτεται σχολεία της πόλης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Ο Δήμαρχος Λευκωσίας επισκέπτεται σχολεία της πόλης
Παρ, 16 Οκτ. 2015 14:00
Οι μαθητές συνομιλούν με το Δήμαρχο Λευκωσίας - Ο Δήμαρχος επισκέπτεται τα σχολεία τους
 
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, συνοδευόμενος από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλη της Σχολικής Εφορίας Λευκωσίας, συνεχίζει τις επισκέψεις του στα σχολεία που βρίσκονται εντός των δημοτικών ορίων της Λευκωσίας.  
 
Στόχος των επισκέψεων του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα που αφορούν την πόλη τους αλλά και η δημιουργία αυριανών ενεργών πολιτών και δημοτών.
 
Επιδίωξη του κ. Γιωρκάτζη είναι να ακούσει τις απόψεις, τα ερωτήματα των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού των σχολείων και να απαντήσει ή να βοηθήσει να λυθούν διάφορα προβλήματα που τυχών επηρεάζουν την ποιότητα ζωής τους στις περιοχές που διαμένουν ή που πηγαίνουν σχολείο.
 
Κύριο ενδιαφέρον των μαθητών είναι η δημιουργία περισσότερων ποδηλατοδρόμων και πεζοδρομίων, τα μελλοντικά σχέδια του Δήμου για τη Λευκωσία καθώς και η καθαριότητα.
 
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας έχει επισκεφτεί τα δημοτικά σχολεία Αγίου Ανδρέα, Αγίου Αντωνίου, Αγίου Κασσιανού, Α’ Παλουριώτισσας, Αγίων Ομολογητών, Α’ & Β’ Καϊμακλίου και το Ελένειο και τις επόμενες βδομάδες θα επισκεφθεί τα υπόλοιπα σχολεία (Δημοτικά, Γυμνάσια, και Λύκεια) που βρίσκονται εντός των δημοτικών ορίων της Λευκωσίας.