Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα ξύλινα σπιτάκια στην Λεωφόρο Χριστουγέννων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα ξύλινα σπιτάκια στην Λεωφόρο Χριστουγέννων
Παρ, 23 Οκτ. 2015 12:00
Το Δίκτυο Εθελοντών Λευκωσιάζω σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας με χαρά ανακοινώνει για τρίτη χρονιά τη λειτουργία της Λεωφόρου Χριστουγέννων.
 
Έχοντας σκοπό να προσφέρουμε μια νότα χαράς και αισιοδοξίας, η Λεωφόρος Μακαρίου αλλάζει ξανά πρόσωπο αλλά και όνομα από το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2016.
 
Με την ευκαιρία των γιορτών και μετά τη μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων χρόνων, η Λεωφόρος Χριστουγέννων ξανανοίγει τις πύλες της ανανεωμένη, εμπλουτισμένη και έτοιμη να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους.
Η Λεωφόρος Χριστουγέννων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μικρά ξύλινα σπιτάκια, εορταστικό Λούνα Παρκ, χώρο αναψυχής και εστίασης ενώ εμπλουτίζεται με σύνθετο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και πολλές άλλες εκπλήξεις.
 
Τα σπιτάκια θα παρουσιάζουν στους επισκέπτες πρωτότυπα και ελκυστικά προϊόντα και γενικά οτιδήποτε μπορεί να συνάδει με το γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων.
 
Τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου θα παραμείνει κλειστό για τα αυτοκίνητα καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Ο χώρος αυτός θα διακοσμηθεί γιορτινά με χριστουγεννιάτικα δέντρα, λαμπάκια, γιρλάντες και στολίδια.
 
Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η Λεωφόρος Χριστουγέννων εκτιμάται ότι θα προσελκύσει πολλές χιλιάδες επισκεπτών όχι μόνο από τη Λευκωσία αλλά και από τις υπόλοιπες περιοχές της Κύπρου.
 
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος για ενοικίαση των μικρών ξύλινων σπιτιών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο κινητό τηλέφωνο: 99227224
στο facebook https://www.facebook.com/lefkosiazo
και στο info@lefkosiazo.com
 
Τιμή ενοικίασης 1,500 ευρώ
 
Η δήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να υποβληθεί μέχρι τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015.
 
Λευκωσιάζω
 
Δήλωση Ενδιαφέροντος για τα ξύλινα σπιτάκια Λεωφόρος Χριστουγέννων
 
Παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώσουν και αποστείλουν την πιο κάτω δήλωση στο info@lefkosiazo.com
 
Όνομα (εταιρίας/φυσικού προσώπου):
 
Προϊόντα προς πώληση:
 
Τιμοκατάλογος προϊόντων:
 
Δραστηριότητες (αν προγραμματίζετε):
 
Ηλεκτρικό φορτίο που χρειάζεστε:
 
Τηλέφωνο και όνομα επικοινωνίας:
 
Email: