Ο Δήμαρχος Λευκωσίας κέρασε «Καφέ της Αγάπης» τον Δήμαρχο Λατσιών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Ο Δήμαρχος Λευκωσίας κέρασε «Καφέ της Αγάπης» τον Δήμαρχο Λατσιών
Δευ, 21 Δεκ. 2015 11:40
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης κέρασε «Καφέ της Αγάπης» το Δήμαρχο Λατσιών Παναγιώτη Κυπριανού για «καλό σκοπό» την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στο COFFEBRANDS των Λατσιών στο πλαίσιο του διήμερου προσφοράς στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας για τη στήριξη των ατόμων τρίτης ηλικίας.

Ο Δήμαρχος Λατσιών τίμησε με την παρουσία του το φιλανθρωπικό γεγονός στήριξης του Πολυδύναμου Λευκωσίας στο COFFEBRANDS Λάτσιων και ήπιε τον καφέ του στο κατάμεστο καφέ, σε κλίμα χαλαρό και εορταστικό μαζί με το Δήμαρχο Λευκωσίας. Οι δύο Δήμαρχοι με τη συμβολική αυτή κίνηση πέρασαν μήνυμα συνεργασίας και αλληλεγγύης, δηλώνοντάς ότι όλα είναι εφικτά όταν πρόκειται για το κοινό καλό και κυρίως για τη στήριξη ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Την εκδήλωση τίμησε και ο κοινοτάρχης Καϊμακλίου με τη σύζυγό του, το προσωπικό του Πολυδύναμου Κέντρου καθώς και οι μικροί και μεγάλοι εθελοντές, οι οποίοι στήριξαν με σθένος την επιτυχημένη διοργάνωση και στόλισαν το δεντράκι των ευχών του Πολυδύναμου.

Θερμές ευχαριστίες στους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του COFFEBRANDS Λάτσιων, οι οποίοι μέρος των εσόδων του διημέρου θα το παραχωρήσουν στο πρόγραμμα τρίτης ηλικίας του Πολυδυνάμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας. 

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας