Ευγενική Χορηγία του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Ευγενική Χορηγία του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Δευ, 21 Δεκ. 2015 14:50
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης υποδέχτηκε την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκη Ομήρου στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.

Ο Πρόεδρος παρέδωσε στο Δήμαρχο Λευκωσίας  χορηγία για τις ανάγκες των προγραμμάτων «Κέντρο Ηλικιωμένων» και «Κατ’ Οίκον Φροντίδα» του Ιδρύματος. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο πρόεδρος της Βουλής συνεχάρη το Δήμαρχο Λευκωσίας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Πολυδύναμου για την εξαιρετική, όπως ανέφερε, δουλειά που γίνεται. Αντάλλαξε ευχές για Καλά Χριστούγεννα με τα μέλη του Κέντρου και ευχήθηκε ο νέος χρόνος να φέρει ελευθερία, αγάπη και γαλήνη στην Κύπρο.

Ο Δήμαρχος, στην παρουσία της Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολυδύναμου ΔΚ Λευκωσίας, κυρίας Μέλιας Αβραάμ, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Βουλής για την ιδιαίτερα ευγενική χορηγία και ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας