Παρουσίαση της Υπηρεσίας Vidatrack από την CYTA στα μέλη του προγράμματος «Κέντρου Ηλικιωμένων»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Παρουσίαση της Υπηρεσίας Vidatrack από την CYTA στα μέλη του προγράμματος «Κέντρου Ηλικιωμένων»
Τρι, 22 Δεκ. 2015 15:20
Παρουσίαση της Υπηρεσίας Vidatrack από την CYTA  στα μέλη του προγράμματος «Κέντρου Ηλικιωμένων» του  Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 έγινε παρουσίαση της υπηρεσίας VIDATRACK από τον οργανισμό τηλεπικοινωνιών Κύπρου CYTA προς τα μέλη του προγράμματος «Κέντρο Ηλικιωμένων» του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.

Η υπηρεσία θα προσφέρετε σε πιλοτικό στάδιο δωρεάν στα μέλη του προγράμματος για περίοδο 40 ημερών και σκοπός του είναι να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ηλικιωμένων και ατόμων με χρόνιες παθήσεις.

Μέσα από την χρήση της εξειδικευμένης συσκευής GPS tracker δίνεται η δυνατότητα εντοπισμού θέσης ευπαθών ατόμων, εκπομπής σήματος έκτακτης ανάγκης,  ανίχνευση πτώσης ηλικιωμένων και ατόμων με χρόνια προβλήματα υγείας και επικοινωνία με προκαθορισμένους τηλεφωνικούς αριθμούς με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τα μέλη του προγράμματος καθώς επίσης και τα παιδία τους έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό και συμφώνησαν στην δοκιμαστική χρήση της συσκευής.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας