Πρόγραμμα πρόληψης Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας και Παν/μιου Frederick με την επιχορήγηση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Πρόγραμμα πρόληψης Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας και Παν/μιου Frederick με την επιχορήγηση
Παρ, 02 Σεπ. 2016 10:10
Το Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου υπέγραψε με το Δήμαρχο Λευκωσίας συμβόλαιο οικονομικής επιχορήγησης προληπτικού προγράμματος για γονείς και νέους, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016.

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Frederick αιτήθηκε και έλαβε επιχορήγηση από το Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου για τη δωρεάν προσφορά υγιούς απασχόλησης σε ευάλωτα παιδιά και εφήβους στο πλαίσιο της λειτουργίας του «Ανοιχτού Σχολείου» καθώς για τη λειτουργία «Κοινωνικής Εργασίας στο Δρόμο» με στόχο την στήριξη-ενημέρωση των νέων και των γονιών τους για τα προγράμματα πρόληψης.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου και ανέφερε ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι τέθηκαν οι βάσεις συνεργασίας με στόχο την ευρύτερη μελλοντική συνεργασία για το σχεδιασμό ολοκληρωμένων δράσεων πρόληψης κατά των εξαρτήσεων.

Κατά την υπογραφή του συμβολαίου παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της Επιτροπής Πρόνοιας κα Μέλια Αβραάμ, ο Αν. Δημοτικός Γραμματέας κος Νίκος Χατζηνικολάου, ο Δρ. Σταύρος Πάρλαλης Λέκτορας Κοινωνικής Εργασίας του τμήματος Ψυχολογίας και Κοινωνικής Εργασίας του παν/μιου Frederick, η κα Μαρία Ματθαίου Κίκα και ο κος Νεόφυτος Νεοφύτου εκ μέρους του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου Κύπρου και η υπεύθυνη του Πολυδύναμου Κέντρου Λευκωσίας κα Ρούλα Γεωργοπούλου.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας