Εργασίες στις οδούς Σπύρου Λάμπρου και Μενάνδρου στους Άγιους Ομολογητές

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Εργασίες στις οδούς Σπύρου Λάμπρου και Μενάνδρου στους Άγιους Ομολογητές
Δευ, 12 Σεπ. 2016 14:30
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι έχουν ξεκινήσει τα έργα για την πρέπουσα κατασκευή δρόμων και πεζοδρομίων στις οδούς Σπύρου Λάμπρου και Μενάνδρου στους Άγιους Ομολογητές, που εντάσσονται στο πλαίσιο ενός συνολικού έργου στην περιοχή. 

Η σωστή κατασκευή δρόμων και πεζοδρομίων στην πόλη είναι αναγκαία και υψίστης σημασίας για την κοινωνική ανάπτυξη, αφού θα συμβάλει στη διασφάλιση της συνεχούς, ασφαλούς και χωρίς εμπόδια διακίνησης των πεζών και στη σωστή διαχείριση των νερών της βροχής. Στόχος του Δήμου είναι η δημιουργία ομοιόμορφων πεζοδρομίων, η κατασκευή οχετών κατάλληλων που να διοχετεύουν τα νερά της βροχής και να αποτρέπουν τις πλημμύρες και τις ζημιές σε υποστατικά, η ύπαρξη καλού οδοστρώματος χωρίς λακκούβες στους δρόμους, δίνοντας λύσεις στα διάφορα προβλήματα και παρέχοντας ασφάλεια και προστασία στους κατοίκους και τις περιουσίες.

Το έργο θα γίνεται κατά φάσεις και θα προχωρεί σταδιακά σε άλλους δρόμους.

Ενόψει των πιο πάνω εργασιών το κοινό παρακαλείται να ακολουθεί τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για τη γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.