Εργαστήριο «Effective Public Relations (PR) in Practice» για ΥΤΧ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Εργαστήριο «Effective Public Relations (PR) in Practice» για ΥΤΧ
Πεμ, 17 Νοε. 2016 11:20
Εργαστήριο «Effective Public Relations (PR) in Practice» για ΥΤΧ - «Προγράμματα Ένταξης Υπηκόων Τρίτων χωρών από Τοπικές Αρχές»

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ως εταίρος του Έργου «Προγράμματα Ένταξης από Τοπικές Αρχές» με τελικό δικαιούχο το Δήμο Λευκωσίας, διοργανώνει εργαστήριο για Υπηκόους Τρίτων Χωρών (ΥΤΧ) με θέμα: «Effective Public Relations (PR) in Practice», την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, μεταξύ των ωρών 10:00 και 13:00, με ομιλητή τον κύριο Μάριο Χαραλαμπίδη, υπεύθυνο προσωπικού και Λέκτορα του Cyprus Institute of Marketing (CIM).

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην «Παλιά Αγορά Παλουριώτισσας», Αγίου Ανδρέου 7, 1040, Λευκωσία. Επίσης, λεωφορείο θα μεταφέρει του συμμετέχοντες από και προς το «Γραφείο Πληροφόρησης Μεταναστών», του Πολυδύναμου Λευκωσίας, που εδρεύει στην Πλατεία Σολωμού για την καλύτερη δυνατή διευκόλυνση των συμμετεχόντων.

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στηρίζει διαχρονικά τους μετανάστες του Δήμου μέσα από ποικίλες δράσεις. Στόχος των δράσεων αυτών είναι η ένταξη των μεταναστών στην τοπική κοινωνία αλλά και η ψυχοεκπαιδευτική στήριξη που μπορούν να λάβουν από τα προγράμματα και δράσεις του.

Το Έργο «Προγράμματα Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών από Τοπικές Αρχές» υλοποιείται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με δήμους της επαρχίας Λευκωσίας. Το Έργο υλοποιούν ο Δήμος Λευκωσίας, ως Τελικός Δικαιούχος, με εταίρους τους Δήμους Αγίου Δομετίου, Λακατάμιας, Έγκωμης, καθώς και το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας. Στο εταιρικό σχήμα συμμετέχουν επίσης και η εταιρεία «NVK Advent Consulting Ltd» και οι σύμβουλοι επικοινωνίας «Losadeal».

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας