Η Λεωφόρος Χριστουγέννων ζωντανεύει στη Λεωφόρο Μακαρίου από τις 11 μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Η Λεωφόρος Χριστουγέννων ζωντανεύει στη Λεωφόρο Μακαρίου από τις 11 μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου 2016
Τρι, 22 Νοε. 2016 12:55
Η Λεωφόρος Χριστουγέννων ξαναζωντανεύει στη λεωφόρο Μακαρίου σε κλίμα γιορτινό και χαρούμενο για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να απολαύσουν ένα μαγικό περιβάλλον γεμάτο χριστουγεννιάτικες μυρωδιές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Το δίκτυο εθελοντών Λευκωσιάζω, σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκωσίας, προγραμματίζουν και φέτος τη διοργάνωση και λειτουργία της Λεωφόρου Χριστουγέννων από τις 11 μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου 2016.

Τα εγκαίνια της Λεωφόρου Χριστουγέννων προγραμματίζονται να γίνουν στις 11 Δεκεμβρίου 2016.

Τα ξύλινα σπιτάκια επανατοποθετούνται στην κλειστή για τα αυτοκίνητα Λεωφόρο Μακαρίου, φιλοξενώντας και πάλι ποικίλες δραστηριότητες και χριστουγεννιάτικα προϊόντα, ενώ τη Λεωφόρο Χριστουγέννων πλαισιώνει και διανθίζει πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα με μουσική και χορό. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η διοργάνωση στοχεύει στη δημιουργία ενός πρωτότυπου πυρήνα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης που όχι μόνο θα προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μια ιδιαίτερη μορφή ψυχαγωγίας αλλά θα συμβάλει και στην τόνωση του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Η Λεωφόρος Μακαρίου θα παραμείνει κλειστή για τα οχήματα από τις 6 μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2016. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με την Αστυνομία Κύπρου προς αποφυγήν οποιωνδήποτε προβλημάτων, ενώ έχει ληφθεί υπόψη τόσο η ανάγκη διέλευσης στον χώρο οχημάτων ασφαλείας (Ασθενοφόρο, Πυροσβεστική κλπ) όσο και το θέμα της στάθμευσης, τροφοδοσίας και παράδοσης εμπορευμάτων στα επηρεαζόμενα καταστήματα και γραφεία, προς αποφυγή προβλημάτων.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της διοργάνωσης θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας www.nicosia.org.cy, στη σελίδα του Λευκωσιάζω στο facebook (Lefkosiazo) και θα κυκλοφορήσει επίσης και σε έντυπη μορφή.

Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε όμορφα Χριστούγεννα, στηρίζοντας το κέντρο της πόλης μας.