«Ο Καφές της Αγάπης» του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / «Ο Καφές της Αγάπης» του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας
Τρι, 06 Δεκ. 2016 12:14
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη φιλανθρωπική διοργάνωση «Ο Καφές της Αγάπης» που διοργανώθηκε για 2η συνεχή χρονιά, στο CoffeeBrands Λατσιών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, η Πρόεδρος της επιτροπής Πρόνοιας του Δήμου Μέλια Αβραάμ, ο Βουλευτής Μαρίνος Μουσιούττας, εκπρόσωποι του χορηγού Blue Air και πολλές άλλες προσωπικότητες, συνάδελφοι και φίλοι του Πολυδύναμου.

Όλοι μαζί, στο πλαίσιο του τριημέρου προσφοράς και μέσα σε ένα κατάμεστο καφέ, ήπιαν τον «καφέ της αγάπης» και στήριξαν τα προγράμματα των ατόμων τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας. 

Θερμές, ευχαριστίες στους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του CoffeBrands Λατσιών, οι οποίοι μέρος των εσόδων του τριήμερου θα το παραχωρήσουν στα προγράμματα τρίτης ηλικίας του Πολυδυνάμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.

Μεγάλο ευχαριστώ στους Χορηγούς και τους Εθελοντές του Πολυδύναμου, οι οποίοι στήριξαν με σθένος την διοργάνωση, στόλισαν το δεντράκι ευχών του Πολυδύναμου και ολοκλήρωσαν την εκδήλωση με την κλήρωση των λαχνών.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας