Παράδοση χριστουγεννιάτικου πακέτου Αγάπης σε άπορους μαθητές Δημοτικών σχολείων του Δήμου Λευκωσία

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Παράδοση χριστουγεννιάτικου πακέτου Αγάπης σε άπορους μαθητές Δημοτικών σχολείων του Δήμου Λευκωσία
Τετ, 14 Δεκ. 2016 12:55
Παράδοση χριστουγεννιάτικου πακέτου Αγάπης  σε άπορους μαθητές Δημοτικών σχολείων του Δήμου Λευκωσίας
                                         
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου παρέδωσαν την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 στο Δημαρχείο Λευκωσίας 562 χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης σε άπορους μαθητές Δημοτικών Σχολείων της δημαρχούμενης περιοχής. Οι επιταγές παραδόθηκαν στους Διευθυντές των σχολείων σε ειδική τελετή.
 
Στόχος των πακέτων είναι η κάλυψη των αναγκών των 562 παιδιών και των οικογενειών τους σε τρόφιμα και ψυχαγωγία για την περίοδο των Χριστουγέννων.
 
Συγκεκριμένα, το πακέτο αγάπης περιλαμβάνει δωροεπιταγές για ψώνια από την Υπεραγορά «Αθηαινίτης» για προμήθεια τροφίμων και άλλων προϊόντων για το χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, τα οποία είναι χορηγίας εξ ημισείας  του Δήμου Λευκωσίας και της Υπεραγοράς. Επιπλέον, στα πακέτα περιλαμβάνονται κουπόνια για δωρεάν απεριόριστη χρήση παιχνιδιών στην Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη που λειτουργεί την περίοδο των γιορτών, προσφορά της εταιρείας Vali Amusements Ltd. 
 
Τέλος, τα παιδιά και οι γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν τη παιδική παράσταση Ο Μάγος του Οζ (Θέατρο Μασκαρίνι) με τη συμμετοχή της ομάδας κρουστών Batukinio, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00 στο Οίκημα της ΠΕΟ, προσφορά  της Κλαδικής Καλλιτεχνών της ΣΗΔΗΚΕΚ - ΠΕΟ.    
  
Ο Δήμαρχος με την ευκαιρία της εκδήλωσης ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους των εταιρειών και των οργανώσεων για την γενναιόδωρή τους προσφορά, μέσα από την οποία στηρίζονται έμπρακτα οι δημότες Λευκωσίας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, αναφέροντας ότι τα πακέτα Αγάπης αποτελούν έμπρακτη απόδειξη ότι υπάρχει ενδιαφέρον, ευαισθητοποίηση και ανθρωπιά απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας, και ειδικότερα οι επιπτώσεις τους στα παιδιά.