Πολιτιστική Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Υ.Τ.Χ στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Πολιτιστική Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Υ.Τ.Χ στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Τετ, 21 Δεκ. 2016 09:50
To Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στήριξε τη διοργάνωση «A Joint Christmas Party” στο πλαίσιο των ενεργειών δικτύωσης με μεταναστευτικές οργανώσεις του έργου «Προγράμματα Ένταξης από Τοπικές Αρχές» μέσω του Γραφείου Πληροφόρησης και Ενημέρωσης Μεταναστών, που λειτουργεί με επιτυχία, φέρνοντας τις μεταναστευτικές οργανώσεις ακόμη πιο κοντά στις τοπικές αρχές και στην τοπική κοινωνία.

Με τη στήριξη του Πολυδύναμου Λευκωσίας διοργανώθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2016 για 2η χρονιά και με ιδιαίτερη επιτυχία, η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τις μη κερδοσκοπικές ομάδες μεταναστών «FLS Nicosia» (Filipino Literacy Society), «FLS LCA» (Filipino Literacy Society larnaca), «FAAG» (Filipino Artist and Athletes Guild), και «Illocandia Sports Club». Λειτουργοί του Γραφείου Πληροφόρησης Μεταναστών, του ΚΕΠΛΥΜ παρευρέθηκαν και στήριξαν την εκδήλωση, το παρόν του έδωσε και ο βοηθός σύμβουλος της πρόξενου των Φιλιππίνων, κύριος Elizer Cuya Jr, ο οποίος έδωσε τους χαιρετισμούς του. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και άλλες μεταναστευτικές οργανώσεις όπως οι «Phil Cy» και «Saint Joseph Social Center» οι οποίες παρουσίασαν πλούσιο πρόγραμμα με παραδοσιακά τραγούδια, χώρους και παιχνίδια . Περισσότεροι από 100 καλεσμένοι διαφόρων μεταναστευτικών ομάδων αλλά και υπήκοοι, συμμετείχαν και απόλαυσαν την πλούσια κουλτούρα και πολιτισμό των Φιλιππίνων .

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στηρίζει διαχρονικά τους μετανάστες μέσα από ποικίλες δράσεις. Μέσω του γραφείου πληροφόρησης Μεταναστών του ΚΕΠΛΥΜ  υλοποιούνται δράσεις ένταξης των μεταναστών στην τοπική κοινωνία καθώς προσφέρονται διευκολύνσεις, υπηρεσίες  ψυχοκοινωνικής, πολιτιστικής και ευρύτερης στήριξης, με απώτερο σκοπό την ένταξη τους στην τοπική κοινωνία.

Το πρόγραμμα «Νέοι Δρόμοι Ένταξης» υλοποιείται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου «Προγράμματα Ένταξης από Τοπικές Αρχές». Στην τρέχουσα φάση το πρόγραμμα υλοποιούν ο Δήμος Λευκωσίας, ως Τελικός Δικαιούχος, με εταίρους τους Δήμους Αγίου Δομετίου, Λακατάμιας, Έγκωμης, καθώς και το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας. Στο εταιρικό σχήμα συμμετέχουν επίσης και οι εταιρίες Συμβούλων «NVK Advent Consulting Ltd» και «Losadeal Ltd».

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας