Συνεχίζονται οι εργασίες για την ανάπλαση της Πλατείας Ελευθερίας και του Περιβάλλοντα χώρου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Συνεχίζονται οι εργασίες για την ανάπλαση της Πλατείας Ελευθερίας και του Περιβάλλοντα χώρου
Δευ, 04 Ιαν. 2016 13:45
Εργασίες στη Λεωφόρο Ομήρου 

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι προχωρούν οι εργασίες για την ανάπλαση της Πλατείας Ελευθερίας και του Περιβάλλοντα χώρου με εργασίες που θα γίνουν στη Λεωφόρο Ομήρου. Οι εργασίες περιλαμβάνουν εκσκαφές, την κατασκευή πασσαλώσεων και υποδομών στη βόρεια πλευρά της Λεωφόρου Ομήρου (από την Πλατεία Σολωμού μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Ευαγόρου). Για τις ανάγκες των εργασιών αυτών από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016, σε πρώτο στάδιο, η μία λωρίδα της λεωφόρου προς την πλευρά της τάφρου θα παραμείνει κλειστή.

Ο δρόμος θα είναι ανοικτός για την κυκλοφορία των οχημάτων, θα τοποθετηθούν προστατευτικά διαχωριστικά στα σημεία που θα εκτελούνται εργασίες και καθοδηγητικές πινακίδες για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και την ασφάλεια των πεζών.

Το πεζοδρόμιο στη βόρεια πλευρά του δρόμου θα παραμείνει κλειστό και το κοινό θα πρέπει να χρησιμοποιεί το πεζοδρόμιο προς την πλευρά των κτηρίων για την ασφαλή διακίνησή του. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τους πρώτους μήνες του Φθινοπώρου του 2016.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών της περιοχής.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη (ΓΕΠΔ) στο τηλ. 22797007 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση citizenservice@nicosiamunicipality.org.cy