Έργο Ανάπλασης Πλατείας Ελευθερίας και του περιβάλλοντα χώρου - Εργασίες στην οδό Κωστάκη Παντελίδη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Έργο Ανάπλασης Πλατείας Ελευθερίας και του περιβάλλοντα χώρου - Εργασίες στην οδό Κωστάκη Παντελίδη
Παρ, 26 Φεβ. 2016 10:40
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι την Τρίτη 1η Μαρτίου 2016 από τις 7:00π.μ. μέχρι τις 7:00π.μ. την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 θα εκτελούνται εργασίες σε σημείο της οδού Κωστάκη Παντελίδη. Οι εργασίες αφορούν τοπική εκσκαφή και τοποθέτηση πρόνοιας στο υφιστάμενο φρεάτιο της CYTA για τις ανάγκες του έργου.

Η οδός Κ. Παντελιδη θα παραμείνει κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων και οι οδηγοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν την οδό Ρηγαίνης με εκτροπή διαμέσου του πλακόστρωτου στο οποίο καταλήγουν οι οδοί Λήδρας και Ονασαγόρου. Σημειώνεται ότι η οδός Κ. Παλαιολόγου θα είναι ανοικτή για την κυκλοφορία οχημάτων. Τα λεωφορεία θα ακολουθούν εναλλακτική πορεία που θα οριστεί από την εταιρεία στην οποία ανήκουν. Θα τοποθετηθούν προστατευτικά και καθοδηγητικές πινακίδες στα σημεία  που θα γίνονται εργασίες καθώς και σήματα τροχαίας για τη διευκόλυνση κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η πρόσβαση του κοινού στην οδό Κ. Παντελίδη μέσω των πεζοδρομίων δεν θα επηρεαστεί.

Σε περίπτωση που θα υπάρξουν οποιεσδήποτε αλλαγές στο πιο πάνω πρόγραμμα θα επανέλθουμε για να ενημερώσουμε σχετικά το κοινό.

Θέλουμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για την τυχόν ταλαιπωρία που θα προκληθεί, όμως οι εργασίες αυτές κρίνονται αναγκαίες.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη (ΓΕΠΔ) στο τηλέφωνο 22797007 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση citizenservice@nicosiamunicipality.org.cy