Στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επισκέφτ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επισκέφτ
Παρ, 11 Μαρ. 2016 14:05
Στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επισκέφτηκαν τα έργα στην περιοχή Τακτ - Ελ - Καλέ που συγχρηματοδοτήθηκαν από την Ε.Ε. με επικεφαλής τη Διευθύντρια κ. Vitcheva την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016.  

Η αντιπροσωπεία είδε από κοντά την ανάπλαση του ιστορικού χώρου και την αναβάθμιση της περιοχής μαζί με τη συντήρηση της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής κληρονομιάς.

Την αντιπροσωπεία ξενάγησαν η Αντιδήμαρχος Λευκωσίας Ελένη Λουκαΐδου, η Δημοτική Μηχανικός Αγνή Πετρίδου και η Επικεφαλής του γραφείου του Ενιαίου Ρυθμιστικού Σχεδίου Λευκωσίας Αθηνά Παπαδοπούλου.

Αργότερα ακολούθησε συζήτηση για τα έργα της παλιάς περιόδου αλλά και για τα νέα έργα που προωθούνται στην προγραμματική περίοδο 2014 – 2020. 

Η Αντιδήμαρχος κ. Λουκαΐδου ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία για το ενδιαφέρον της για τα έργα που προωθούνται στη Λευκωσία και ζήτησε την υποστήριξή τους για τα έργα της νέας προγραμματικής περιόδου.