Η Λεωφόρος Ομήρου κλειστή στα οχήματα 8 - 13 Απριλίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Η Λεωφόρος Ομήρου κλειστή στα οχήματα 8 - 13 Απριλίου 2016
Πεμ, 07 Απρ. 2016 12:00
Έργο: Ανάπλαση Πλατείας Ελευθερίας και του Περιβάλλοντα Χώρου

Η Λεωφόρος Ομήρου κλειστή στα οχήματα για τις ανάγκες του έργου της Πλατείας Ελευθερίας από τις 8 μέχρι τις 13 Απριλίου 2016


Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι στο πλαίσιο του έργου της Ανάπλασης της Πλατείας Ελευθερίας και του Περιβάλλοντα Χώρου, η Λεωφόρος Ομήρου θα παραμείνει κλειστή για την τροχαία κίνηση από την Παρασκευή 8 Απριλίου μέχρι και την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 για απαραίτητες εργασίες. Αυτές θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της πιο πάνω περιόδου συμπεριλαμβανομένου και του Σαββάτου.

Κατ΄ επέκταση κρίνεται αναγκαίο να εφαρμοστούν νέες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μεταξύ των ημερών αυτών στις Λεωφόρους Ομήρου, Στασίνου και Ευαγόρου.

Συγκεκριμένα κατά τις πιο πάνω ημερομηνίες το τμήμα της Λεωφόρου Ομήρου μεταξύ της Πλατείας Σολωμού και της Πλατείας Ελευθερίας θα είναι κλειστό για την τροχαία. Υποχρεωτικά οι οδηγοί θα χρησιμοποιούν την οδό Α.Γ. Λεβέντη (πρώην Λεωνίδου).

Στη Λεωφόρο Στασίνου για την κίνηση από ανατολικά προς δυτικά θα υπάρχει μια λωρίδα διακίνησης, στο τμήμα μεταξύ της συμβολής της Λεωφόρου με την οδό Αρνάλδας και τη Λεωφόρο Ευαγόρου.

Στα επηρεαζόμενα σημεία θα τοποθετηθούν καθοδηγητικές πινακίδες και σήματα τροχαίας για τη διευκόλυνση των πεζών και οδηγών, οι οποίοι παρακαλούνται να εφαρμόσουν με ιδιαίτερη προσοχή.

Διευκόλυνση θα παρέχεται για ασφαλή προσπέλαση του κοινού προς τα υποστατικά των Λεωφόρων Ομήρου, Στασίνου και Ευαγόρου καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών. Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για τη γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη (ΓΕΠΔ) στο τηλ. 22797007 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση citizenservice@nicosiamunicipality.org.cy