Εργασίες βελτίωσης της ΑΤΗΚ στην λεωφ. Παντελίδη και Ρηγαίνης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Εργασίες βελτίωσης της ΑΤΗΚ στην λεωφ. Παντελίδη και Ρηγαίνης
Τετ, 06 Απρ. 2016 14:25
Έργο: Ανάπλαση Πλατείας Ελευθερίας και του Περιβάλλοντα Χώρου

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 και Σάββατο 9 Απριλίου 2016 μεταξύ των ωρών 8:00μ.μ - 5:00π.μ. θα εκτελούνται εργασίες που αφορούν στο Έργο της Πλατείας Ελευθερίας σε φρεάτιο της ΑΤΗΚ που βρίσκεται στη συμβολή των Λεωφόρου Κωστάκη Παντελίδη και Οδού Ρηγαίνης. Οι εργασίες αφορούν τη σύνδεση νέων καλωδίων σε υφιστάμενο φρεάτιο.

Η διέλευση οχημάτων από τη Λεωφ. Κωνσταντίνου Παλαιολόγου προς τη Λεωφόρο Κ. Παντελίδη θα διεξάγεται κανονικά, ενώ προς την οδό Ρηγαίνης οι οδηγοί θα χρησιμοποιούν εκτροπή πάνω στο πλακόστρωτο της οδού Λήδρας μπροστά από την Τράπεζα Κύπρου για πρόσβαση στην οδό Ρηγαίνης.

Επιτόπου θα τοποθετηθούν προστατευτικά και καθοδηγητικές πινακίδες καθώς και σήματα τροχαίας για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η πρόσβαση των πεζών δεν θα επηρεαστεί.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για τη γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη (ΓΕΠΔ) στο τηλ. 22797007 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση citizenservice@nicosiamunicipality.org.cy