Ημερίδα με θέμα τον Βιοκλιματικό Σχεδιασμό και Λύσεις για την Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών (1)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Ημερίδα με θέμα τον Βιοκλιματικό Σχεδιασμό και Λύσεις για την Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών (1)
Πεμ, 07 Απρ. 2016 09:10
Ο Δήμος Λευκωσίας και το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών σας προσκαλούν σε Ημερίδα με θέμα τον Βιοκλιματικό Σχεδιασμό και Λύσεις για την Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών, το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 και ώρα 9:30π.μ. στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας. Την εκδήλωση στηρίζει το Τμήμα Δασών.

Στόχος είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των δημοτών της πόλης σε θέματα ενέργειας και των τρόπων με τους οποίους μπορούν να συμβάλουν στη γενικότερη προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος.

Στην Ημερίδα θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις σε θέματα που αφορούν την εξοικονόμηση ενέργειας σε κατοικίες, τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, τον βιοκλιματικό σχεδιασμό και την αξιοποίηση του κήπου με στόχο την εκμετάλλευση της ηλιακής ακτινοβολίας.

Στην εκδήλωση θα διατίθεται αριθμός δενδρυλλίων, κατάλληλων για φύτευση σε αυλή σπιτιού, ενώ θα διενεργηθεί και κλήρωση μετρητών ενέργειας.