Ο Δήμος Λευκωσίας συμμετείχε στην παγκύπρια εκστρατεία καθαριότητας ‘Let’s Do It Cyprus!’

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Ο Δήμος Λευκωσίας συμμετείχε στην παγκύπρια εκστρατεία καθαριότητας ‘Let’s Do It Cyprus!’
Δευ, 11 Απρ. 2016 13:05
Ο Δήμος Λευκωσίας  συμμετείχε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην 4η Παγκύπρια εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού ‘Let’s Do It Cyprus! - Καθαρίζουμε την Κύπρο σε μια μέρα’.

Το  προσωπικό του Δήμου Λευκωσίας, συμμετέχοντας στην όλη προσπάθεια,  διοργάνωσε  την Κυριακή 10 Απριλίου, εθελοντική εκστρατεία καθαριότητας στο ιστορικό και πολιτιστικό κέντρο της πρωτεύουσας. Στην όλη προσπάθεια συμμετείχε η διεύθυνση, το προσωπικό του Δήμου και κρατούμενοι από τις Κεντρικές Φυλακές τους οποίους και ευχαριστούμε.

Η εν λόγω εκστρατεία πραγματοποιήθηκε στο νησί μας μετά από πρωτοβουλία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος με στόχο την εμπλοκή  τοπικών αρχών, οργανωμένων συνόλων, εταιρειών, ατόμων κ.α. για τον καθαρισμό διαφόρων περιοχών, αλλά και για την καλλιέργεια φιλοπεριβαλλοντικής συνείδησης. 

Η ενεργός συμμετοχή όλων μας σε πρωτοβουλίες που συνδέονται με την ενίσχυση και προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικές για την αναβάθμιση της εικόνας της πόλης μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στη χώρα μας. Η Λευκωσία έχει ανάγκη από τέτοιες προσπάθειες, μικρές και μεγάλες!