Ημέρα εθελοντικής προσφοράς από τη Novartis στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Ημέρα εθελοντικής προσφοράς από τη Novartis στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Πεμ, 21 Απρ. 2016 10:20
Η φαρμακευτική εταιρεία Novartis, στo πλαίσιo της κοινωνικής προσφοράς της (Community Partnership Day Novartis), πρόσφερε για 2η συνεχόμενη χρονιά, διάφορες υπηρεσίες στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας την Τρίτη 19 Απριλίου 2016.
 
Ξεκινώντας από το πρωί, μια ομάδα εθελοντών/ υπαλλήλων της εταιρείας, ανέλαβε να βάψει τα κάγκελα του κτιρίου του ΠΔΚΛ, ενώ παράλληλα άλλη ομάδα απασχόλησε τα μέλη του «Κέντρου Ηλικιωμένων Λευκωσίας» και απόλαυσε μαζί τους παράσταση θεάτρου σκιών, προσφορά επίσης της εταιρείας Novartis.   
 
Η ωραία ατμόσφαιρα του πρωινού, συνεχίστηκε και το απόγευμα, κατά τη διάρκεια του οποίου οι εθελοντές απασχόλησαν με ομαδικά παιχνίδια και κατασκευές τα παιδιά των προγραμμάτων «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας-Ουράνιο Τόξο» και «Δράση 1: Μέτρα Ένταξης από Τοπικές Κοινότητες».
 
Τόσο οι ηλικιωμένοι, όσο και τα παιδιά, όπως επίσης και το προσωπικό του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας, ευχαρίστησαν θερμά τους εθελοντές για την προσφορά τους και τις πολύ όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί. Εξέφρασαν επίσης την ελπίδα να συνεχιστεί ο θεσμός και να μιμηθούν κι άλλες εταιρίες την όμορφη αυτή πρωτοβουλία.
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας