Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας - Προκηρύχθηκαν οι προσφορές για την αποκατάσταση του

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας - Προκηρύχθηκαν οι προσφορές για την αποκατάσταση του
Παρ, 06 Μαϊ. 2016 12:00
Προκηρύχθηκαν οι προσφορές για την αποκατάσταση του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας με τη μέθοδο Μελέτη - Κατασκευή - Συντήρηση την Πέμπτη 28 Απριλίου 2016.
 
Ως ημερομηνία υποβολής την προσφορών έχει οριστεί η 15ή Ιουλίου 2016 και ο προϋπολογισμός του έργου έχει υπολογιστεί στα 11,8 εκατομμύρια ευρώ πλέον ΦΠΑ.
Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται η αποκατάσταση του κτηρίου και των εγκαταστάσεών του για τη διεξαγωγή θεατρικών και μουσικών παραστάσεων, καθώς επίσης και ποσό για την δωδεκαετή συντήρησή του.
 
Η Επιτροπή Παρακολούθησης του έργου είναι Πρόεδρος ο Δήμαρχος Λευκωσίας, η Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων και ο Προϊστάμενος των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.
 
Αναθέτουσα αρχή είναι το Τμήμα Δημοσίων Έργων, και στην ομάδα εργασίας για την ετοιμασία του διαγωνισμού εκπροσωπείται ο Δήμος Λευκωσίας, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (Πολιτιστικές Υπηρεσίες) και το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων (Τμήμα Δημοσίων Έργων). Το συντονισμό της ομάδας εργασίας έχει το Τμήμα Δημοσίων Έργων.