Εγγραφές παιδιών στα καλοκαιρινά προγράμματα Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Εγγραφές παιδιών στα καλοκαιρινά προγράμματα Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας
Δευ, 09 Μαϊ. 2016 13:15
Όπως κάθε χρόνο, το πρόγραμμα φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 5-12 χρόνων, «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας – Ουράνιο Τόξο», θα λειτουργήσει και φέτος καθ’ όλη τη διάρκεια των καλοκαιρινών σχολικών διακοπών, από τις 16 Ιουνίου μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου 2016, από τις 7.00π.μ. μέχρι τις 6.00μ.μ.

Νέες αιτήσεις για την καλοκαιρινή περίοδο θα γίνονται δεκτές μόνο κατά την περίοδο 16 – 31 Μαΐου. Ο αριθμός διαθέσιμων θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθούν αυστηρά τα κριτήρια προτεραιότητας και ημερομηνίας παραλαβής αίτησης. Αιτήσεις που θα σταλούν ή θα παραδοθούν εκτός της πιο πάνω περιόδου, δεν θα ληφθούν υπόψη.

Όλες οι σχετικές  πληροφορίες και το έντυπο αίτησης ένταξης έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας, Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, Πολυπολιτισμικό Κέντρο: http://www.nicosia.org.cy/el-GR/municipality/multipurpose-centre/mutlicultural/

Με την ευκαιρία, ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν ήδη και θα συνεχίζονται μέχρι τις 20 Μαΐου και οι εγγραφές για τα προγράμματα που θα λειτουργήσουν από τις 21 Ιουνίου μέχρι 29 Ιουλίου στα Δημοτικά Σχολεία Αγίου Ανδρέα, Αγίων Ομολογητών και Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας