To Garden στήριξε το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας «UNDER THE STARS»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / To Garden στήριξε το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας «UNDER THE STARS»
Τετ, 15 Ιουν. 2016 13:20
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο φιλανθρωπικό γεγονός «UNDER THE STARS» που διοργανώθηκε και φέτος από το «GARDEN Day & Night» την Τρίτη 31 Μαΐου 2016. Το Garden είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την οποία στηρίζει τα βρέφη και νήπια που φροντίζονται και απασχολούνται δημιουργικά από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, αφιερώνοντας μέρος των εσόδων της βραδιάς, στο ίδρυμα του Δήμου Λευκωσίας.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την βραδιά κάτω από τα άστρα του καλοκαιρινού κήπου του «Garden» σε ρυθμούς 80ς και 90ς από τον Dino G καθώς και την παρουσίαση της βραδιάς από τον παρουσιαστή Λούκα Χριστοδουλίδη.

Τα €1041 καθαρά έσοδα που συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωση, θα διατεθούν υπέρ των βρεφών και νηπίων απόρων οικογενειών του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.

Την εκδήλωση στήριξαν ο Mix Fm, Photos Photiades, A.S. Xinaris & Sons LTD, Μedia Τriangle, Party City, Casale Panayiotis,  Hamam Omerye, Quick Spa, Simply Chic, Calodi Accessories, Ojo Glasses.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας