Πρόσκληση ενδιαφέροντος για έργα Graffiti

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Πρόσκληση ενδιαφέροντος για έργα Graffiti
Πεμ, 16 Ιουν. 2016 12:15
Ο Δήμος Λευκωσίας δέχεται προτάσεις από καλλιτέχνες του δρόμου δημόσιας τέχνης “Street Art – Graffiti” για την εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 στο Δημοτικό Μέγαρο.

Ο περίβολος του Δημαρχείου Λευκωσίας θα “ντυθεί” με έργα δημόσιας τέχνης, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της περσινής διοργάνωσης του “Πάμε Κήπο”, αλλά και με νέα έργα που θα πραγματοποιηθούν επί τόπου.

Ο Δήμος την συγκεκριμένη μέρα θα παραχωρήσει επιφάνειες προς φιλοτέχνηση από ενδιαφερόμενους καλλιτέχνες δρόμου, όπως επίσης και τα αναγκαία σπρέι.

Όλα τα έργα θα παραμείνουν στον περίβολο του Δημαρχείου Λευκωσίας, κοσμώντας το μέχρι την περάτωση των έργων της Πλατείας Ελευθερίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα εφόσον ο αριθμός θέσεων για την δημιουργία νέων έργων είναι περιορισμένος (18 θέσεις) και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση thearthubvisualarts@gmail.com  τηλ: 99322986 κ. Μιχάλη Αντωνιάδη.

Οι προτάσεις θα πρέπει να φθάσουν στον κ. Μιχάλη Αντωνιάδη το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016, 12:00μ.μ.