Φωτογραφικός Διαγωνισμός

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Φωτογραφικός Διαγωνισμός
Παρ, 17 Ιουν. 2016 13:30
Ο Δήμος Λευκωσίας σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (ΦΕΚ) - Τμήμα Λευκωσίας, στo πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΠΑΜΕ ΚΗΠΟ», προκηρύσσει φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα τον Δημόσιο Κήπο (Κήπο Ειρήνης). Όλες οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν θα πρέπει να ληφθούν κατά την περίοδο από την 1η μέχρι τις 31 Ιουλίου 2016.

Κατά την πιο πάνω περίοδο θα οργανώνονται στον Κήπο διάφορες εκδηλώσεις, τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να φωτογραφίζουν.

Ειδικά, το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 από τις 17.00 μέχρι τις 21.00 διοργανώνεται φωτογράφηση μοντέλων σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (ΦΕΚ) Τμήμα Λευκωσίας, τη σχολή Diva Models  και το KES College Τμήμα Αισθητικής.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη φωτογράφηση των μοντέλων στις 9 Ιουλίου θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στον κ. Πανίκο Στέλικο, στο τηλέφωνο 99474009 μέχρι τις 6 Ιουλίου 2016 και ο κάθε φωτογράφος θα πρέπει να παραδώσει 15 φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να δοθούν σε ψηφιακό δίσκο. Κάθε φωτογραφία να είναι σε ψηφιακό αρχείο jpg,  η μεγαλύτερη πλευρά να είναι τουλάχιστον 3000 pixels, με compression 12 (maximum). Tο χρωματικό προφίλ να είναι  sRGB.

Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση που θα ακολουθήσει. Άτομα που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή δεν μπορούν να λάβουν μέρος στη φωτογράφηση για τα μοντέλα.

Οι φωτογράφοι οι οποίοι  θα λάβουν μέρος στη φωτογράφηση των μοντέλων θα έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες τους στον διαγωνισμό αλλά και σε άλλους ντόπιους και διεθνείς διαγωνισμούς.

Οι Μαθήτριες & Μαθητές της Σχολής Diva Models θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς.

Το KES College Τμήμα Αισθητικής θα συμμετάσχει επίσης μακιγιάροντας τα μοντέλα αφιλοκερδώς.