Ολοκληρώθηκαν οι Δημοτικές Συνελεύσεις του Δήμου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Ολοκληρώθηκαν οι Δημοτικές Συνελεύσεις του Δήμου Λευκωσίας
Παρ, 01 Ιουλ. 2016 13:45
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και το Δημοτικό Συμβούλιο ολοκλήρωσαν τις συναντήσεις με τους δημότες με την συμπλήρωση των Δημοτικών Συνελεύσεων που πραγματοποιήθηκαν στις ενορίες της Λευκωσίας δίνοντας βήμα διαλόγου στους πολίτες.
 
Σε αυτές ο Δήμαρχος Λευκωσίας παρουσίασε τον απολογισμό του έργου του Δήμου για το 2015 καθώς και τις δράσεις και τους προγραμματισμούς για το 2016.
 
Στις συναντήσεις αυτές υπήρξε ζωντανή ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των δημοτών και του Δήμαρχου κ. Γιωρκάτζη. Οι δημότες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις εισηγήσεις τους, να καταθέσουν τα αιτήματά τους και να πουν τις απόψεις τους στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
Οι απόψεις, οι εισηγήσεις και τα αιτήματα των δημοτών έχουν καταγραφεί για μελέτη και στη συνέχεια θα ετοιμαστούν απαντήσεις και θα αποσταλούν στους δημότες.
 
Η διαδικασία της άμεσης επαφής που προωθεί ο Δήμος Λευκωσίας με τους δημότες του αξιολογείται ως πετυχημένη από κάθε άποψη. Η αναφορά των δημοτών με ευμενή σχόλια για τη διοργάνωση των Δημοτικών Συνελεύσεων καθώς και στο γεγονός όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι δημότες πως «τους δίνεται η δυνατότητα να μιλήσουν με το Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους» είναι ίσως η πλέον χειροπιαστή απόδειξη.