Η Αλέξια Βασιλείου στο «Γεύμα Αγάπης» των ατόμων τρίτης ηλικίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Η Αλέξια Βασιλείου στο «Γεύμα Αγάπης» των ατόμων τρίτης ηλικίας
Πεμ, 05 Ιαν. 2017 11:45
Η αγαπημένη κύπρια τραγουδίστρια Αλέξια Βασιλείου στο «Γεύμα Αγάπης» των ατόμων τρίτης ηλικίας του Πολυδυνάμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας
 
Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο «Γεύμα Αγάπης» των ατόμων της τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας καθώς τα απερχόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κα Μέλια Αβραάμ, κος Νίκος Μαλέκος και κα Σούλα Κολλακίδου αποχαιρέτισαν τα μέλη και το προσωπικό του Πολυδύναμου, τα οποία υπηρετήσαν με σθένος, από το θέση τους, επί σειρά ετών. Το γεύμα τίμησε με την παρουσία του και ο Αν. Δημοτικός Γραμματέας και Γραμματέας του Ιδρύματος, κος Νίκος Χατζηνικολάου.
 
Εκ μέρους του απερχόμενου Δ.Σ. ανέλαβε η Αντιπρόεδρος κα Μέλια Αβραάμ να αποχαιρετίσει με ιδιαίτερα θερμά λόγια τόσο το προσωπικό του Πολυδύναμου, το οποίο συνεχάρη για την αφοσίωση και προσφορά του, όσο και τους συμμετέχοντες του προγράμματος «Κέντρο Ηλικιωμένων» και διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια όλων θα είναι να συνεχίζουν να στηρίζουν το Πολυδύναμο που οραματίστηκαν, υπηρετήσαν και αγάπησαν, ώστε να συνεχίζει να είναι πρότυπο και δείγμα «καλής πρακτικής» τόσο σε Εθνικό επίπεδο όσο και σε Ευρωπαϊκό, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
 
Εκ μέρους του προσωπικού, η Υπεύθυνη του Ιδρύματος, κα Ρούλα Γεωργοπούλου ευχαρίστησε θερμά το απερχόμενο Δ.Σ. για την άψογη συνεργασία, τη σχέση σεβασμού και την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη, μέσω της οποίας υλοποιήθηκε και θα συνεχίσει να υλοποιείται το κοινό όραμα για προσφορά ποιοτικών κοινωνικών υπηρεσιών σε ευάλωτες ομάδες του Δήμου Λευκωσίας.
 
Τη συγκίνηση διαδέχτηκε το κέφι και το γλέντι το οποίο προκάλεσε η παρουσία της γνωστής κύπριας τραγουδίστριας Αλέξιας, η οποία αποδέχτηκε άμεσα την πρόσκληση να παραστεί και να προσφέρει χαρά στους ηλικιωμένους συμμετέχοντες του Πολυδύναμου.
 
Ακολούθησε η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες τους χορηγούς του γεύματος, τη «Universal Life Insurance Public CO. LTD» και την εταιρία «Cheeseline» καθώς και τους εθελοντές του Πολυδύναμου οι οποίοι γευμάτισαν μαζί με το προσωπικό και τα μέλη.
 
Τα μέλη του προγράμματος για ακόμη μία φορά άδραξαν την ευκαιρία ώστε να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στο μέλη του Δ.Σ. και στο προσωπικό για τη συνολική προσφορά του Πολυδύναμου. 
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας