Άρχισαν τα έργα αναβάθμισης της Πλατείας Παναγίας στην Παλλουριώτισσα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Άρχισαν τα έργα αναβάθμισης της Πλατείας Παναγίας στην Παλλουριώτισσα
Παρ, 03 Φεβ. 2017 16:00
Περιλαμβάνουν χώρο στάθμευσης, πλατεία και παιδότοπο
 
Συνεχίζονται κανονικά τα έργα αναβάθμισης της Πλατείας Παναγίας στην Παλλουριώτισσα τα οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν τη δημιουργία νέου χώρου στάθμευσης, μετακίνηση και αναβάθμιση του παιδότοπου κ.ά..

Ο Δήμος προχώρησε στον επανασχεδιασμό της Πλατείας, ύστερα από αίτημα των κατοίκων της περιοχής και παρουσίασε τα σχέδια σε δύο ξεχωριστές δημόσιες διαβουλεύσεις με τους κατοίκους.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής έγιναν διάφορες αλλαγές τις οποίες ζήτησαν οι ίδιοι οι κάτοικοι. Το έργο σχεδιάστηκε με στόχο να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των κατοίκων, των παιδιών και των επισκεπτών της περιοχής έτσι ώστε να αποτραπεί η παράνομη διακίνηση και η ανεξέλεγκτη στάθμευση στο χώρο οι οποίες έθεταν σε κίνδυνο όλα τα άτομα που τον χρησιμοποιούσαν.

Δεν θα υπάρξει επηρεασμός του κυρίως χώρου που χρησιμοποιείται από πολλούς νέους ως χώρος συνάντησης και συνάθροισης. Τα αιτήματα των νέων που χρησιμοποιούν τον χώρο για το άθλημα της τροχοσανίδας έχουν και αυτά περιληφθεί στα σχέδια του Δήμου.

Ο Δήμος, εδώ και κάποιο διάστημα, έχει ανακοινώσει ότι προτίθεται να προχωρήσει σε δημιουργία πάρκου τροχοσανίδας πλησίον του κολυμβητηρίου Λευκωσίας στον Άγιο Ανδρέα.