Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας και Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας και Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπ
Τετ, 22 Φεβ. 2017 14:10
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, εκ μέρους του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας και ο Αντιπρύτανης, Καθηγητής Δρ. Αντρέας Ευσταθίου εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, υπέγραψαν την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 μνημόνιο συνεργασίας με στόχο την κάλυψη αναγκών δημοτών Λευκωσίας, μέσω την παροχής εποπτευόμενων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα της ατομικής συμβουλευτικής με μεταπτυχιακούς φοιτητές ψυχολογίας.   

Ο κύριος Παναγιώτης Παρπόττας, υπεύθυνος του μεταπτυχιακού προγράμματος ψυχολογίας του πανεπιστημίου, ανέφερε ότι μέσω της υφιστάμενης συνεργασίας οι δημότες που θα απευθύνονται στο «Συμβουλευτικό Κέντρο» του Πολυδύναμου Λευκωσίας θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν δωρεάν ατομική συμβουλευτική για θέματα που τους απασχολούν.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους του πανεπιστημίου καθώς και το προσωπικό του Πολυδύναμου Λευκωσίας, σχολιάζοντας ότι η συγκεκριμένη συνεργασία διευρύνει τις υπηρεσίες του «Συμβουλευτικού Κέντρου» και θα προσφέρει χαμηλού κόστους ποιοτικές υπηρεσίες στους δημότες Λευκωσίας.

Ο Δρ. Ευσταθίου με τη σειρά του ευχαρίστησε το Δήμαρχο που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση για συνεργασία και διαβεβαίωσε ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια καθιέρωσής της προς όφελος των δημοτών και κυρίως των πιο ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας