Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις ενορίες Αγίου Ανδρέα, Καϊμακλίου και Παλλουριώτισσας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις ενορίες Αγίου Ανδρέα, Καϊμακλίου και Παλλουριώτισσας
Τρι, 14 Μαρ. 2017 12:25
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι από την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 υλοποιείται απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για μονοδρόμηση σε δρόμους στις ενορίες Αγίου Ανδρέα, Καϊμακλίου και Παλλουριώτισσας.

Ενορία Αγίου Ανδρέα
1. Τη μονοδρόμηση τμήματος της οδού Σαριπόλου, από τη συμβολή της με την οδό Φιλελλήνων μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αργυροκάστρου, με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό Φιλελλήνων.

2. Τη μονοδρόμηση τμήματος της οδού Σαριπόλου από τη συμβολή της με την οδό Φιλελλήνων μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ναυαρίνου με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό Φιλελλήνων.

3. Τη μονοδρόμηση τμήματος της οδού Νικολάου Καταλάνου από τη συμβολή της με την οδό Κωνσταντίνου Κόντου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αγίου Ανδρέα με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό Κ. Κόντου.

4. Τη μονοδρόμηση τμήματος της οδού Βυζαντίου από τη συμβολή της με την οδό Αγίου Ανδρέα μέχρι τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Καταλάνου με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό Αγίου Ανδρέα.

5. Τη μονοδρόμηση της οδού Αγίου Ανδρέα από τη συμβολή της με την οδό Ν. Καταλάνου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Βυζαντίου με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό Ν. Καταλάνου.

6. Τη μονοδρόμηση του τμήματος της οδού Βασιλίσσης Αμαλίας από τη συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Πουλίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Δωριέων με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό Ταγματάρχου Πουλίου.

7. Τη μονοδρόμηση του τμήματος της οδού Βασιλίσσης Αμαλίας από τη συμβολή της με την οδό Αχαιών μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ιώνων με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό Αχαιών.

8. Τη μονοδρόμηση της οδού Δωριέων από τη συμβολή της με την οδό Δελφών μέχρι τη συμβολή της με την οδό Βασιλίσσης Αμαλίας με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό Βασιλίσσης Αμαλίας.

9. Τη μονοδρόμηση τμήματος της οδού Ευάνθους από τη συμβολή της με την οδό Ιώνων μέχρι τη συμβολή της με την οδό Λουκή Ακρίτα με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό Ιώνων.

10. Τη μονοδρόμηση τμήματος της οδού Ηλιουπόλεως από τη συμβολή της με την οδό Λουκή Ακρίτα μέχρι τη συμβολή της με την οδό Δωριέων  με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό Λουκή Ακρίτα.

Ενορία Καϊμακλίου
1. Τη μονοδρόμηση τμήματος της οδού  Αρχαγγέλου Μιχαήλ από συμβολή με Λαρίσης μέχρι Α. Κάρυου με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την  Λεωφόρο Καντάρας

2. Τη μονοδρόμηση της οδού Περικλέους  με επιτρεπόμενη κατεύθυνση από Ψαρών προς Μουσών.

3. Τη μονοδρόμηση της οδού Ζαππείου με επιτρεπόμενη  κατεύθυνση από Περικλέους προς Μουσών.

4. Τη μονοδρόμηση της οδού Μ.Καραολή  με επιτρεπόμενη κατεύθυνση από Αρχαγγέλου προς Αγίου Δημητρίου.

5. Τη μονοδρόμηση της οδού Ψαρών  με επιτρεπόμενη κατεύθυνση από Αγίου Δημητρίου και μέχρι την συμβολή με Περικλέους.

6. Τη μονοδρόμηση της οδού Σ.Πρωτοπαπα με επιτρεπόμενη κατεύθυνση από Γ.Τσιαττάλα προς Αρχαγγέλου.

7. Τη μονοδρόμηση της οδού Α. Κάρυου  με κατεύθυνση από Αρχαγγέλου προς Γ. Τισαττάλα.

Ενορία Παλλουριώτισσας
1. Τη μονοδρόμηση της οδού Νεύτωνος με επιτρεπόμενη κατεύθυνση από συμβολή με Πλάτωνος προς Κασσάνδρας.

2. Τη μονοδρόμηση της οδού Κασσάνδρας με επιτρεπόμενη κατεύθυνση από Νεύτωνος προς και μέχρι τη συμβολή με Φιλοκτήτου.

3. Τη μονοδρόμηση της οδού Φιλοκτήτου  με επιτρεπόμενη κατεύθυνση από Κασσάνδρας προς Λόρδου Βύρωνος.

4. Τη μονοδρόμηση της οδού Πλάτωνος  από συμβολή με Ίλου με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς Νεύτωνος.

5. Τη μονοδρόμηση της οδού Ίλου με επιτρεπόμενη κατεύθυνση από Εφέσου προς Πλάτωνος.

Οι οδηγοί προτρέπονται να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.