Ο Δήμαρχος απέστειλε επιστολή αλληλεγγύης στον Δήμαρχο του Λονδίνου και τον Βρετανό Ύπατο Αρμοστή

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Ο Δήμαρχος απέστειλε επιστολή αλληλεγγύης στον Δήμαρχο του Λονδίνου και τον Βρετανό Ύπατο Αρμοστή
Παρ, 24 Μαρ. 2017 14:05
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας απέστειλε επιστολή αλληλεγγύης στον Δήμαρχο του Λονδίνου και τον Βρετανό Ύπατο Αρμοστή στην Κύπρο για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο 

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης απέστειλε επιστολή αλληλεγγύης και θλίψης για τα θύματα και τους τραυματίες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο που έγινε την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 στον Δήμαρχο του Λονδίνου κ. Sadiq Khan και στον Βρετανό Ύπατο Αρμοστή στην Κύπρο κ. John Christopher Kidd.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος κ. Γιωρκάτζης στην επιστολή του εξέφρασε «την βαθιά του θλίψη για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στις 22 Μαρτίου 2017 στην καρδιά του Λονδίνου.

Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου και των πολιτών της Λευκωσίας, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων και την έγνοια μας για τους πολίτες που τραυματίστηκαν κατά την επίθεση. 

Οποιαδήποτε μορφή βίας δεν μπορεί να είναι ανεκτή. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να το πολεμήσουμε μαζί, με μέσα που δεν διακυβεύουν τον σεβασμό του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε στο πλευρό σας, στο όνομα της δημοκρατίας, της πολιτικής ελευθερίας και του ανθρωπισμού, αξίες που μας εμπνέουν και μας καθοδηγούν.»