Ο Δήμος Λευκωσίας συμμετείχε στην παγκύπρια εκστρατεία καθαριότητας “Let’s Do It! Cyprus”

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Ο Δήμος Λευκωσίας συμμετείχε στην παγκύπρια εκστρατεία καθαριότητας “Let’s Do It! Cyprus”
Δευ, 03 Απρ. 2017 12:45
Ο Δήμος Λευκωσίας συμμετείχε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην Παγκύπριας εμβέλειας εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού Let’s Do It Cyprus! «καθαρί-ΖΩ την Κύπρο σε μια μέρα». Κάθε χρονιά η εκστρατεία καθαρισμού πραγματοποιείται στο νησί μας μετά από πρωτοβουλία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και στοχεύει στην καλλιέργεια φιλοπεριβαλλοντικής κουλτούρας στο κοινό και την απαλλαγή διαφόρων περιοχών από άχρηστα αντικείμενα και σκουπίδια.  

Το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό του Δήμου Λευκωσίας, για την ενίσχυση της καθαριότητας στην πόλη μας και την ενεργό εμπλοκή του στην όλη κινητοποίηση, συμμετείχε την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στην εθελοντική εκστρατεία καθαριότητας στην Εντός των Τειχών Πόλη, η οποία στέφθηκε με επιτυχία. Στη συγκεκριμένη προσπάθεια συμμετείχαν και άλλα οργανωμένα σύνολα, ομάδες, οργανισμοί ή άτομα για καθαρισμό οποιασδήποτε περιοχής επιθυμούσαν εντός των δημοτικών ορίων του Δήμου Λευκωσίας.