Εργασίες κατεδάφισης κτιρίου στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού - 29/4 - 1/5

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Εργασίες κατεδάφισης κτιρίου στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού - 29/4 - 1/5
Παρ, 28 Απρ. 2017 11:30
Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας μας έχει ενημερώσει ότι από το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 ώρα 5:00 π.μ. μέχρι τη Δευτέρα 1η Μαΐου 2017 ώρα 8:00 μ.μ., σε τμήμα της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού (πρώην Σανταρόζα) στη Λευκωσία θα διεξάγονται εργασίες κατεδάφισης παρακείμενου κτιρίου.

Κατά την διάρκεια των εργασιών και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού (με κατεύθυνση προς τα Φώτα Γαβριηλίδη) από την συμβολή της με τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ (παρά τον Αστυνομικό Σταθμό Λυκαβητού) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γεράσιμου Μαρκορά θα είναι κλειστές και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου των οδών Ζήνωνος Σώζου και Γεράσιμου Μαρκορά.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις  της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.