Κλειστό για την κυκλοφορία τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού (πρώην Σανταρόζα) στη Λευκωσία για ερ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Κλειστό για την κυκλοφορία τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού (πρώην Σανταρόζα) στη Λευκωσία για ερ
Τετ, 03 Μαϊ. 2017 10:15
Κλειστό για την κυκλοφορία τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού (πρώην Σανταρόζα) στη Λευκωσία για εργασίες κατεδάφισης κτιρίου Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, οι δύο λωρίδες με κατεύθυνση προς τα φώτα τροχαίας Γαβριηλίδη, στο τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού (πρώην Σανταρόζα) στη Λευκωσία μεταξύ της Λεωφόρου Μακαρίου (Αστυνομικός Σταθμός Λυκαβηττού) και της οδού Γερασίμου Μαρκορά, θα παραμείνουν κλειστές για την κυκλοφορία μέχρι και την Κυριακή 7 Μαίου, 2017 και ώρα 08:00μ.μ..

Οι λωρίδες κυκλοφορίας θα παραμείνουν κλειστές για λόγους ασφάλειας λόγω της κατεδάφισης ιδιωτικής πολυκατοικίας στην περιοχή. Η πιθανή πτώση υπολειμμάτων από τις κατεδαφίσεις θα έθετε σε κίνδυνο πεζούς και διερχόμενα οχήματα και ως εκ τούτου, η εν λόγω απόφαση, κρίθηκε επιβεβλημένη. Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την ταλαιπωρία και παρακαλεί το κοινό να ακολουθεί τις υποδείξεις των πινακίδων τροχαίας και τις παρακάμψεις που έχουν καθοριστεί.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ