Το «Κέντρο Ηλικιωμένων» του Πολυδύναμου συμμετείχε στην εορταστική εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Το «Κέντρο Ηλικιωμένων» του Πολυδύναμου συμμετείχε στην εορταστική εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα
Τετ, 03 Μαϊ. 2017 10:00

Τα μέλη του προγράμματος «Κέντρο Ηλικιωμένων», συμμετείχαν στην εορταστική εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Frederick, με θέμα  «Ευρωπαϊκή Ημέρα Διαγενεακής Αλληλεγγύης: Θέλουμε και μπορούμε να συμβάλουμε σε μια περισσότερο αλληλέγγυα Κυπριακή κοινωνία»  το Σάββατο 29 Απριλίου 2017.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων «Τάσσος Παπαδόπουλος», του Πανεπιστήμιου στη Λευκωσία. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ Κώστα Καδή και της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Ζέτας Αιμιλιανίδου.

 

Τα άτομα τρίτης ηλικίας του προγράμματος είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με τη Βουλή των Γερόντων και την Παιδοβουλή Κύπρου, για θέματα που συνδέονται με το βαθμό της υφιστάμενης Διαγενεακής Αλληλεγγύης ή του Χάσματος Γενεών και τις προοπτικές στη χώρα μας και να εκφράσουν την γνώμη τους.

 

Τα μέλη του προγράμματος έδειξαν μεγάλη ικανοποίηση και ενθουσιασμό για την εκδήλωση και δήλωσαν ότι πέρασαν ένα ευχάριστο και δημιουργικό πρωινό του Σαββάτου.

 

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας