Καθαρισμός οικοπέδων και ακατοίκητων υποστατικών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Καθαρισμός οικοπέδων και ακατοίκητων υποστατικών
Πεμ, 04 Μαϊ. 2017 10:45
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί τους ιδιοκτήτες ανοικτών χώρων (οικοπέδων) όπως μεριμνήσουν για τον καθαρισμό τους εντός της καθορισμένης ημερομηνίας που αναγράφεται στην επιστολή που τους στάληκε.

Σε αντίθετη περίπτωση ο Δήμος εφαρμόζοντας τις πρόνοιες της νομοθεσίας, δύναται να προχωρήσει στον καθαρισμό και την απαλλαγή τους από άγρια βλάστηση, σκύβαλα και άχρηστα αντικείμενα χρεώνοντας τους ιδιοκτήτες των τεμαχίων τα οποία θα καθαριστούν από συνεργεία του Δήμου το ανάλογο ποσό. Για κάθε κανονικό οικόπεδο η φετινή χρέωση θα αντιστοιχεί στο ποσό των €75.00.

Ο Δήμος Λευκωσίας καλεί επίσης τους εγγεγραμμένους ιδιοκτήτες ακατοίκητων υποστατικών και ανοικτών ιδιωτικών χώρων / οικοπέδων να φροντίσουν για την καθαριότητα και την απαλλαγή τους από άγρια βλάστηση εντός της προκαθοριζόμενης χρονικής προθεσμίας όπως αναφέρεται στις επιστολές / ειδοποιήσεις που τους έχουν αποσταλεί.

Οι χρεώσεις των ακατοίκητων υποστατικών υπολογίζονται βάσει εργατοωρών και όγκου ακαθαρσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη στο τηλέφωνο 22797007 ή με το Υγειονομείο στα τηλέφωνα 22797312, -314, -316.