«UNDER THE STARS» Φιλανθρωπική διοργάνωση από το «Garden» για το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσία

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / «UNDER THE STARS» Φιλανθρωπική διοργάνωση από το «Garden» για το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσία
Τετ, 10 Μαϊ. 2017 08:55
Σας προσκαλούμε στην 3ο φιλανθρωπική διοργάνωση «UNDER THE STARS» Barbeque night, που διοργανώνεται από το «GARDEN» την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, ώρα 20:30, στο Garden Day & Night, οδός Μουσείου 2, 1097 Λευκωσία.

Το Garden στηρίζει τα βρέφη και νήπια που φροντίζονται και απασχολούνται δημιουργικά από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, αφιερώνοντας τα καθαρά έσοδα της βραδιάς στο Πολυδύναμο του Δήμου Λευκωσίας.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία με 10 ευρώ είσοδο να απολαύσουν τα εδέσματα σχάρας από το «Barbeque» του «Garden», μουσικές επιτυχίες των 80s & 90s καθώς και τον ανανεωμένο κήπο του. Επίσης όσοι επιθυμούν θα μπορούν να παρατηρήσουν δια τηλεσκοπίου τον πλανήτη Δία από τον Δημοτικό Σύμβουλο Χρύσανθο Φάκα.

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά!!!!!

Τηλέφωνο κρατήσεων: 22662626.

Υποστηρικτές: Mix Fm, Primetel, Κρεαταγορά Α. Ξυψιτής και Υιοί, PepperSneeze Multimedia Production LTD, Hamam Omerye, Quick Spa, Ojo Glasses, Diamond Beauty Saloon.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας