Με επιτυχία στέφθηκε η 3η φιλανθρωπική διοργάνωση του Garden «UNDER THE STARS» για τα παιδιά του Πολ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Με επιτυχία στέφθηκε η 3η φιλανθρωπική διοργάνωση του Garden «UNDER THE STARS» για τα παιδιά του Πολ
Πεμ, 25 Μαϊ. 2017 10:40
«Η παρουσία σας μας τιμά ιδιαίτερα», «…χωρίς τη στήριξη όλων και του καθένα σας ξεχωριστά δε θα ήταν δυνατή η συνέχιση των ποιοτικών υπηρεσιών κατ΄ οίκον φροντίδας βρεφών και νηπίων, ευάλωτων οικογενειών. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη!» ανέφερε στο σύντομο καλοσώρισμα του ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης στους παρευρισκόμενους στην φιλανθρωπική διοργάνωση του Garden Day & Night “Under the stars” για τα παιδιά του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου υποδέχτηκαν, στην 3η φιλανθρωπική διοργάνωση, τον Πρόεδρο της Βουλής, κο Δημήτρη Συλλούρη, τον Πρόεδρο της Συμμαχίας των Πολιτών κο Γιώργο Λιλλήκα με τα στελέχη του κόμματος, τους Βουλευτές κο Νίκο Νουρή και κο Μαρίνο Μουσιούττα καθώς και πλήθος φίλων και υποστηρικτών του Πολυδύναμου Λευκωσίας, όπως εκπροσώπους των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, των Πανεπιστημίων Frederick και Κύπρου, του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού, του Ροταριανού Ομίλου Nicosia –Ledra,του οργανισμού Hope for Children CRC Policy Centre, της τράπεζας USB, των συνεργατών διαμεσολαβητών και πολλών άλλων.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την βραδιά κάτω από τα άστρα του καλοκαιρινού κήπου του «Garden» σε ρυθμούς 80ς και 90ς από τον Dj Dino G.

Τα καθαρά έσοδα της διοργάνωσης ανήλθαν στα €1.482 (Αρ. άδειας διενέργειας εράνου 36/2017) θα διατεθούν υπέρ των βρεφών και νηπίων ευάλωτων οικογενειών του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς της διοργάνωσης, Mix Fm και Dj Dino G, Primetel, Περιοδικό Hello – Δημοσιογραφικός Οργανισμός Φιλελεύθερος, Κρεαταγορά Α. Ξυψιτής και Υιοί καθώς και τους υποστηρικτές, PepperSneeze Multimedia Production LTD, Hamam Omerye, Quick Spa, Ojo Glasses, Diamond Beauty Saloon, A.C.M. Christofides Ltd κ.α.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας