Στις 14 Ιουνίου 2017 ανοίγει τις πύλες του το Nicosia Beer Fest

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Στις 14 Ιουνίου 2017 ανοίγει τις πύλες του το Nicosia Beer Fest
Δευ, 12 Ιουν. 2017 13:00
Στις 14 Ιουνίου 2017 ανοίγει τις πύλες του το Φεστιβάλ Μπίρας Nicosia Beer Fest, το οποίο συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Λευκωσίας και την εταιρεία CK Matrix Exhibition Partners Ltd.

Το Φεστιβάλ, που αποτελεί πλέον θεσμό για την πρωτεύουσα, θα διαρκέσει 4 ημέρες, από 14-17 Ιουνίου 2017, από τις 7:00μ.μ. μέχρι τις 12:00 το βράδυ στη Τάφρο Κωστάντζα και σε αυτό θα συμμετέχουν εταιρείες παραγωγής, εισαγωγής και διανομής μπίρας οι οποίες θα προσφέρουν τεράστια ποικιλία μπιρών. Πάνω από σαράντα μάρκες θα είναι παρόντες στο Nicosia Beer Fest. Οι επισκέπτες μαζί με την μπίρα τους θα μπορούν να απολαύσουν και ποικιλία εδεσμάτων. Το εισιτήριο είναι €6 ευρώ με μια μπίρα δωρεάν.

Στο πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμά του φεστιβάλ συμμετέχουν. Οι Imam Baildi την Τετάρτη 14/6, ο Toni Sfinos την Πέμπτη 15/6, ο Γιώργος Παπαδόπουλος την Παρασκευή 16/6 και το Σάββατο, 17/6 η Έλλη Κοκκίνου.

Συμμετέχουν επίσης τα τοπικά συγκροτήματα Railways 14/6, Black Out 16/6 και Black & White 17/6.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ανάφερε ότι το Nicosia Beer Fest αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά ψυχαγωγικά δρώμενα της πρωτεύουσας και αγκαλιάζεται θερμά κάθε χρόνο από χιλιάδες επισκέπτες. Σημείωσε ότι μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις οι διοργανωτές στοχεύουν στην περαιτέρω αναζωογόνηση του κέντρου της πρωτεύουσας, στην παροχή ποιοτικής ψυχαγωγίας, καθώς και στην προσέλκυση επισκεπτών, ντόπιων και ξένων.

Το φεστιβάλ εμπλουτίζει με τη συμμετοχή του και το City Markets.

Μέγας Χορηγός: COCA COLA

Χορηγός: ΜΤΝ

Χορηγός Φιλοξενίας: Centrum Hotel

Χορηγός Επικοινωνίας: περιοδικό TIME OUT και Ράδιο Πρώτο

Υποστηρικτές: Pizza Hut και Taco Bell

Για περισσότερες πληροφορίες στο Facebook https://www.facebook.com/NicosiaBeerFest και στο 96 700020

Για σκοπούς ασφάλειας ο κόσμος καλείται να διασταυρώνει το δρόμο για να εισέλθει στο χώρο του φεστιβάλ μόνο από τα σημεία που υπάρχει διάβαση πεζών. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν τους Δημοτικούς Χώρους Στάθμευσης Νταβίλα, Κωστάντζα και Ποδοκάταρο, καθώς και όλους τους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης της περιοχής, ορισμένοι από τους οποίους παραχωρήθηκαν μετά τις 7:00 το βράδυ δωρεάν για την εκδήλωση. Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών χώρων στάθμευσης για την ευγενική παραχώρηση.