Τιμητική πρόσκληση Δημάρχου Λευκωσίας στην 119η Επέτειο Ανεξαρτησίας των Φιλιππίνων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Τιμητική πρόσκληση Δημάρχου Λευκωσίας στην 119η Επέτειο Ανεξαρτησίας των Φιλιππίνων
Τρι, 20 Ιουν. 2017 14:45
Η πρεσβεία των Φιλιππινών της Ελλάδας και η κοινότητα των Φιλιππίνων στην Κύπρο, τίμησαν τον Δήμαρχο Λευκωσίας, Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, κατά τη διάρκεια των εορτασμών της 119ης Επετείου της Ανεξαρτησίας των Φιλιππίνων, προσκαλώντας τον ως κύριο ομιλητή της διοργάνωσης και χαρίζοντας του τιμητική πλακέτα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την διαχρονική προσφορά και στήριξη του, μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου που προσφέρονται από το Πολυδύναμο Δημοτικό κέντρο Λευκωσίας.

Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν και απηύθυναν χαιρετισμούς: ο Διπλωματικός εκπρόσωπος εργασίας «Γραφείου Εργασίας των Φιλιππίνων της Διασποράς» (παράρτημα Αθήνας και Κύπρου) κος Musa A. Adam, η λειτουργός Υπηρεσιών Κοινωνικής Πρόνοιας Φιλιππίνων Rosalia S. Bahia-Catapang, η  πρόξενος Φιλιππίνων Αθήνας κα Sheila Marie C.Tario εκ  μέρους της Γραμματείας του Υπουργείου Εξωτερικών των Φιλιππίνων καθώς και η γενική πρόξενος των Φιλιππίνων της Αθήνας κα Rosario P.Lemque.
Η παρέλαση των οργανώσεων των Φιλιππίνων, από τον Δημοτικό Κήπο προς το ΠΑΛΛΑΣ, σήμανε την έναρξη της διοργάνωσης. Η επέτειος γιορτάστηκε σε ένθερμο κλίμα, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο ανέδειξε την πλούσια κουλτούρα και πολιτισμό των Φιλιππίνων.

Παράλληλα, τιμήθηκαν οι λειτουργοί του Δήμου και του Πολυδύναμου Λευκωσίας για την διαχρονική προσφορά τους στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Νέοι Δρόμοι Ένταξης» που υλοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία. Στην τρέχουσα φάση το πρόγραμμα υλοποιούν ο Δήμος Λευκωσίας, ως Τελικός Δικαιούχος - επικεφαλής εταίρος, με εταίρους τους Δήμους Αγίου Δομετίου, Λακατάμιας, Έγκωμης, καθώς και το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας. Στο εταιρικό σχήμα συμμετέχουν επίσης και οι εταιρίες Συμβούλων «NVK Advent Consulting Ltd» και «Losadeal Ltd».

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας