Η οδός Ξάνθης Ξενιέρου και τμήμα της οδού Κ. Παλαιολόγου θα είναι κλειστές για την τροχαία λόγω κατε

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Η οδός Ξάνθης Ξενιέρου και τμήμα της οδού Κ. Παλαιολόγου θα είναι κλειστές για την τροχαία λόγω κατε
Πεμ, 20 Ιουλ. 2017 11:55
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 από τις 6.00 το πρωί μέχρι τις 6.00 το απόγευμα της Κυριακής 23 Ιουλίου 2017 η οδός Ξάνθης Ξενιέρου, από τη συμβολή της με την οδό Αθηνών μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ονησίλου και τμήμα της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, από τη συμβολή της με την οδό Αγίου Αντωνίου και Νικηφόρου Φωκά μέχρι τη συμβολή της με το Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης ΟΧΙ θα παραμείνουν κλειστές για την τροχαία κίνηση λόγω κατεδάφισης επικίνδυνης οικοδομής στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 42.

Ενόψει των πιο πάνω εργασιών το κοινό καλείται να είναι προσεκτικό και να ακολουθεί τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.

Οι επισκέπτες της Λαϊκής Αγοράς του ΟΧΙ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 καλούνται να χρησιμοποιούν τον κυκλικό κόμβο του ΟΧΙ για την είσοδο τους στην Αγορά.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.