Εργασίες στη διαδρομή ήπιας κυκλοφορίας των οδών Σοφοκλέους – Λυκούργου – Λήδρας και Μ. Αλεξάνδρου σ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Εργασίες στη διαδρομή ήπιας κυκλοφορίας των οδών Σοφοκλέους – Λυκούργου – Λήδρας και Μ. Αλεξάνδρου σ
Τετ, 23 Αυγ. 2017 09:10
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι λόγω βελτιωτικών εργασιών στη διαδρομή ήπιας κυκλοφορίας των οδών Σοφοκλέους - Λυκούργου - Λήδρας και Μ. Αλεξάνδρου, στο πλαίσιο της συντήρησης των πεζόδρομων Λήδρας - Ονασαγόρου και Παρόδων, θα παραμείνει κλειστή για την τροχαία κίνηση από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου μέχρι την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 7:00π.μ. μέχρι τις 2:00μ.μ.

Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των οδών Σόλωνος, Πλάτωνος, Αισχύλου, Θράκης και Θερμοπυλών και οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

Οι υπηρεσίες με οχήματα έκτακτης ανάγκης (ασθενοφόρα, πυροσβεστική κτλ.) έχουν ενημερωθεί για τις εργασίες, και τα οχήματα των οποίων θα μπορούν να εισέλθουν στην περιοχή σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού.

Θέλουμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για την τυχόν ταλαιπωρία που θα προκληθεί, όμως οι εργασίες αυτές κρίνονται αναγκαίες.