Ολοκληρώνεται η κατάλληλη κατασκευή πεζοδρομίων και οδών σε περιοχή των Αγίων Ομολογητών - Η πόλη μα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Ολοκληρώνεται η κατάλληλη κατασκευή πεζοδρομίων και οδών σε περιοχή των Αγίων Ομολογητών - Η πόλη μα
Τρι, 05 Σεπ. 2017 14:21
Η βελτίωση, η σωστή κατασκευή δρόμων και η ομοιόμορφη δημιουργία πεζοδρομίων στην περιοχή των Αγίων Ομολογητών, συνολικού μήκους 6 περίπου χιλιομέτρων, έχουν μέχρι τώρα ολοκληρωθεί στους δρόμους: Βασιλίσσης Φρειδερίκης, Μένανδρου, Α. Δημητρίου, Μυκόνου, Χατζιδάκη, Χατζοπούλου, Νικοκρέοντος, Τεύκρου, Καστελόριζου, Σπετσών, Σπ. Λάμπρου, Σάμου, Γλαύκου, Πρεβέζης, Προμηθέως, Ευβοίας, Κάστορος, Α. Περνάρη, Δαιδάλου, Τεύκρου Ανθία, Κρατίνου, Γ. Μαρκίδη.

Το έργο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, χωματουργικά, ασφαλτόστρωση, εγκατάσταση αγωγών όμβριων υδάτων, κατασκευή πεζοδρομίων.

Στόχος των εργασιών αυτών είναι η ενίσχυση του ανθρώπινου χαρακτήρα της Λευκωσίας και θα βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών, καθώς και στη συνολική αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και θα συμβάλει στη διασφάλιση της συνεχούς, ασφαλούς και χωρίς εμπόδια διακίνησης των πεζών.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο του 2017 με την αποπεράτωση των εργασιών στις οδούς: Κανάρη, Ανδρέα Μιαούλη, Μ. Μπότσαρη, Nικηταρά, Κάσου, Παπαφλέσσα, Νεοπτολέμου, Πρέσπας και Βιζυηνού.