Τα έργα ανάπλασης στον πυρήνα Καϊμακλίου συνεχίζονται - Έργα στην οδό Γρίβα Διγενή

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Τα έργα ανάπλασης στον πυρήνα Καϊμακλίου συνεχίζονται - Έργα στην οδό Γρίβα Διγενή
Πεμ, 07 Σεπ. 2017 11:00
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι λόγω των έργων ανάπλασης σε τμήμα του παλιού πυρήνα Καϊμακλίου – Φάση Δ, με σκοπό την αναζωογόνηση της περιοχής, τμήμα της οδού Γρίβα Διγενή από τη συμβολή με την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου μέχρι τη συμβολή με την οδό Διογένους και τμήμα της οδού Καλαβρύτων,  θα είναι προσωρινά κλειστά για τη διακίνηση τροχοφόρων, από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 μέχρι την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.

Μέχρι τώρα έχουν γίνει εργασίες στις οδούς Διογένους και Γρηγόρη Αυξεντίου και τα οχήματα μπορούν να διακινούνται απρόσκοπτα, ενώ η τελική επίστρωση των οδών θα γίνει συνολικά σε όλη την έκταση της φάσης αυτής.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνουν οι όλες οι απαραίτητες διευκολύνσεις για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.

Οι οδηγοί προτρέπονται να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Για οποιεσδήποτε τυχόν πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε  στο τηλ. 22797556  Σίμος Δρουσιώτης – Αρχιτέκτονας του Έργου.

Ο Δήμος Λευκωσίας εκφράζει τη λύπη του για τυχόν ταλαιπωρία του κοινού. Τα έργα ανάπλασης θα είναι προς όφελος της Λευκωσίας και των δημοτών της, ιδιαίτερα των κατοίκων της περιοχής.