Φεστιβάλ Λευκωσίας 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Φεστιβάλ Λευκωσίας 2017
Παρ, 22 Σεπ. 2017 12:30
Ολοκληρώνοντας ένα όμορφο ποικίλο καλλιτεχνικό παζλ το Φεστιβάλ Λευκωσίας ρίχνει αυλαία την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 στις 8:30μμ στην Πλατεία Φανερωμένης τους ZentralKapelle Berlin και Windcraft band σε μια συναυλία με παραδοσιακή, funk, ποπ και latin μουσική.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Zentralkapelle Berlin και το Windcraft Band φέρνουν κοντά διαφορετικές κουλτούρες με τη μουσική τους. Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε δύο κοινές συναυλίες στην Κύπρο τον Οκτώβριο του 2015 μια συνεργασία που επαναλήφθηκε στο Βερολίνο τον Ιούλη του 2016. Για τρίτη φορά οι δύο μπάντες είναι έτοιμες να ενθουσιάσουν το κοινό με ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα από Γερμανική Blasmusik, γνωστές funk και ποπ μελωδίες, μέχρι latin και παραδοσιακούς ρυθμούς και να φέρουν τον κόσμο πιο κοντά με τον ήχο των πνευστών τους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες: www.nicosia.org.cy και ακολουθείστε μας στο facebook https://www.facebook.com/NicosiaMunicipality

Χορηγός: Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Λευκωσίας τα καλοκαιρινά βράδια κάτω από τα αστέρια στις πλατείες Φανερωμένης, Παλαιού Δημαρχείου, Παλουριώτισσας, Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί, Ερμού και στο Δημαρχείο Λευκωσίας, έδωσαν τη δυνατότητα στο κοινό να συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα που διοργάνωσε ο Δήμος σε ιστορικές γειτονιές της πόλης.