Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην οδό Μαυρομμάτη στην Αγίου Ομολογητών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην οδό Μαυρομμάτη στην Αγίου Ομολογητών
Πεμ, 12 Οκτ. 2017 14:00
Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοινώνει ότι έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στην οδό Στέλιου Μαυρομμάτη στους Αγίου Ομολογητές κοντά στο σχολείο Junior και από αύριο 13 Οκτωβρίου 2017 δίδεται στην κυκλοφορία. Έχουν κατασκευαστεί οχετοί των βρόχινων νερών, πεζοδρόμια και νέο ασφαλτικό οδόστρωμα. Οι εργασίες έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα, συγκεκριμένα σε πέντε εβδομάδες μόνο, αφού αυτές ξεκίνησαν στις 4 Σεπτεμβρίου 2017. Ολοκληρώθηκαν πολύ πιο πριν από τον χρόνο που γράφτηκε στον τύπο, ότι δηλαδή οι εργασίες θα διαρκούσαν πέραν των 10 εβδομάδων.
 
Με τα έργα αυτά, εκτός από την αισθητική αναβάθμιση της γειτονιάς, έχουν λυθεί τα προβλήματα των πλημμυρών, της ανεξέλεγκτης ροής των νερών από τον χώρο του γειτονικού σχολείου, έχουν κατασκευαστεί πεζοδρόμια για την ασφαλή διακίνηση των παιδιών και του κοινού, έχουν δημιουργηθεί θέσεις στάθμευσης για τη σωστή στάθμευση των οχημάτων και έχει γίνει οριζόντια και κάθετη σήμανση στο δρόμο.
 
Αναμένεται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού καθώς και το σχολείο όπως διευθετήσουν νέες εισόδους – εξόδους προς και από το σχολείο ώστε να μπορεί να ικανοποιηθεί η αυξημένη κυκλοφορία στον χώρο χωρίς να επηρεάζονται οι κάτοικοι της περιοχής.
 
Με την ευκαιρία αυτή καλείται το κοινό όπως σέβεται τις διευθετήσεις και ιδιαίτερα να σταθμεύει στις θέσεις στάθμευσης με στόχο την ασφάλεια των παιδιών και όλων των δημοτών.
 
Από τον Δήμο Λευκωσίας