Δήμος Λευκωσίας - Ανακοίνωση για εκδήλωση ενδιαφέροντος για Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια στην Πλατεία Χριστουγέννων

Ανακοίνωση για εκδήλωση ενδιαφέροντος για Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια στην Πλατεία Χριστουγέννων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2017) / Ανακοίνωση για εκδήλωση ενδιαφέροντος για Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια στην Πλατεία Χριστουγέννων
Πεμ, 26 Οκτ. 2017 09:50
Ο Δήμος Λευκωσίας σε συνεργασία με το Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας με χαρά ανακοινώνει τη λειτουργία της Πλατείας Χριστουγέννων.

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Λευκωσίας, η Πλατεία Παλιού Δημαρχείου αλλάζει πρόσωπο από την 1 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017.

Με την ευκαιρία των γιορτών και μετά τη μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων χρόνων της Λεωφόρου Χριστουγέννων, η Πλατεία Χριστουγέννων ανοίγει τις πύλες της, ανανεωμένη και έτοιμη να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους. Η Πλατεία Χριστουγέννων θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μικρά χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, το Εργαστήρι του Άγιου Βασίλη, χώρο εστίασης ενώ θα εμπλουτιστεί με ποικίλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Ο χώρος της πλατείας θα διαμορφωθεί ανάλογα με πλούσιο Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο.

Η Πλατεία Χριστουγέννων εκτιμάται ότι θα προσελκύσει χιλιάδες επισκεπτών όχι μόνο από τη Λευκωσία αλλά και από τις υπόλοιπες περιοχές της Κύπρου.

Τα σπιτάκια θα πρέπει να παρουσιάζουν στους επισκέπτες πρωτότυπα και ελκυστικά προϊόντα και γενικά οτιδήποτε μπορεί να συνάδει με το γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων, όπως ζεστό κρασί και λουκάνικα, χριστουγεννιάτικα εδέσματα και κατασκευές.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος για ενοικίαση των μικρών Χριστουγεννιάτικων σπιτιών, των οποίων ο αριθμός θα είναι περιορισμένος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο τηλέφωνο: 22 797695 (ώρες 8:00πμ-14.30μμ) ως και με email στο pmeraklis@nicosiamunicipality.org.cy με την ένδειξη Πλατεία Χριστουγέννων

Τιμή ενοικίασης: €500

Η δήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να υποβληθεί μέχρι τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017.