Δήμος Λευκωσίας - Έργα στις οδούς Γρηγόρη Αυξεντίου και Διογένους στον παραδοσιακό πυρήνα Καϊμακλίου

Έργα στις οδούς Γρηγόρη Αυξεντίου και Διογένους στον παραδοσιακό πυρήνα Καϊμακλίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2017) / Έργα στις οδούς Γρηγόρη Αυξεντίου και Διογένους στον παραδοσιακό πυρήνα Καϊμακλίου
Τετ, 01 Νοε. 2017 10:25
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι λόγω των έργων ανάπλασης σε τμήμα του παλιού πυρήνα Καϊμακλίου – Φάση Δ, με σκοπό την αναζωογόνηση της περιοχής, η οδός Γρηγόρη Αυξεντίου  και η οδός Διογένους θα είναι προσωρινά κλειστές για τη διακίνηση των οχημάτων από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 μέχρι την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017.

Το τμήμα της οδού Γρίβα Διγενή από τη συμβολή με την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου μέχρι τη συμβολή με την οδό Διογένους και το τμήμα της οδού Καλαβρύτων, που ήταν προσωρινά κλειστά,  θα είναι ανοικτά για την τροχαία κίνηση από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνουν οι όλες οι απαραίτητες διευκολύνσεις για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.

Οι οδηγοί προτρέπονται να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ο Δήμος Λευκωσίας εκφράζει τη λύπη του για τυχόν ταλαιπωρία του κοινού. Τα έργα ανάπλασης θα είναι προς όφελος της Λευκωσίας και των δημοτών της, ιδιαίτερα των κατοίκων της περιοχής.

Για οποιεσδήποτε τυχόν πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στο τηλ. 22797556  Σίμος Δρουσιώτης – Αρχιτέκτονας του Έργου.