Ο Δήμαρχος Λευκωσίας κοντά στους νέους!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Ο Δήμαρχος Λευκωσίας κοντά στους νέους!
Τρι, 28 Νοε. 2017 10:35
"Υouth Empowered" - Εμπνεύσου, Διεκδίκησε, Πέτυχε! Από την εταιρία Α/φοι Λανίτη

Με βασικό μήνυμα «Εμπνεύσου, Διεκδίκησε, Πέτυχε» η εταιρία Α/φοι Λανίτη και η Coca-Cola διοργανώνουν στην Κύπρο το ‘’Youth Empowered’’, ένα πρόγραμμα για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, θέτει το ‘’Youth Empowered’’ υπό την αιγίδα του και στηρίζει τη διοργάνωση μέσω του Πολυδύναμου Κέντρου του Δήμου Λευκωσίας, λαμβάνοντας υπόψη ότι η διοργάνωση φιλοδοξεί να δώσει σε περίπου 3000 νέους στην Κύπρο έως το 2020 τα εφόδια για να ξεπεράσουν τις προκλήσεις της εποχής και να ενταχθούν στην αγορά εργασίας, πετυχαίνοντας μια θετική αλλαγή στη ζωής τους.

Στο πλαίσιο του ευρύτερου στρατηγικού σχεδιασμού του, ο Δήμος Λευκωσίας, θέτει ως μία από τις προτεραιότητες του, την ενίσχυση της απασχόλησης και την προώθηση της επιχειρηματικής δράσης των νέων αλλά και ευρύτερα των πιο ευάλωτων ομάδων. Για το λόγο αυτό στηρίζει και προωθεί δράσεις και έργα που ενδυναμώνουν τους νέους και τους προσφέρουν γνώσεις, καθοδήγηση και δυνατότητες δικτυώσεις με φορείς οργανώσεις και οργανισμούς.

Το ‘’Youth Empowered’’ έχει τεθεί επίσης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Προνοίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και του Οργανισμού Νεολαίας και υποστηρίζεται από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και πολλούς άλλους φορείς κ.α.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 5-7 Δεκεμβρίου 2017
Χώρος: Πύλη Αμμοχώστου στη Λευκωσία
Απευθύνεται: σε άτομα ηλικίας 18-30 ετών που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας
Προσφέρει: Δωρεάν δεξιότητες, επαγγελματική καθοδήγηση και δυνατότητες δικτύωσης για τη διεκδίκηση ουσιαστικών ευκαιριών απασχόλησης

Για εγγραφές απευθύνεστε στο: www.youthempowered.com.cy

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας