Έργα στην οδό Γρίβα Διγενή στον παραδοσιακό πυρήνα Καϊμακλίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Έργα στην οδό Γρίβα Διγενή στον παραδοσιακό πυρήνα Καϊμακλίου
Τρι, 28 Νοε. 2017 10:15
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι λόγω των έργων ανάπλασης σε τμήμα του παλιού πυρήνα Καϊμακλίου – Φάση Δ, με σκοπό την αναζωογόνηση της περιοχής, τμήμα της οδού Γρίβα Διγενή από τη συμβολή με την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου μέχρι τη συμβολή με την οδό Διογένους και τμήμα της οδού Καλαβρύτων, θα είναι προσωρινά κλειστά για τη διακίνηση τροχοφόρων, από την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017 μέχρι την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017.

Η οδός Γρηγόρη Αυξεντίου που ήταν προσωρινά κλειστή, θα είναι ανοικτή για την τροχαία κίνηση από την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνουν οι όλες οι απαραίτητες διευκολύνσεις για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.

Οι οδηγοί προτρέπονται να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Για οποιεσδήποτε τυχόν πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε  στο τηλ. 22797556  Σίμος Δρουσιώτης – Αρχιτέκτονας του Έργου.

Ο Δήμος Λευκωσίας εκφράζει τη λύπη του για τυχόν ταλαιπωρία του κοινού. Τα έργα ανάπλασης θα είναι προς όφελος της Λευκωσίας και των δημοτών της, ιδιαίτερα των κατοίκων της περιοχής.